Sygeplejerske

Her vil du typisk blive tilbudt vagter som sygeplejerske

Som sygeplejerske i Prima Vikar vil dit arbejde typisk finde sted i hjemmeplejen, plejecentre, dag- og ældrecentre og beskyttede boliger. Har du særlig interesse og kompetencer, vil specialteams også være en mulighed.

På nogle vagter vil du blive tilbudt at være ansvarshavende.

Arbejdsområde

Dit primære arbejdsområde vil typisk være almindelig sygepleje af borgerne, medicindosering, sårpleje samt observere og rapportere borgerens aktuelle tilstand.

Arbejdstider og booking af vagter

Som sygeplejerske vil du blive tilbudt vagter i forhold til dine ønsker og booking af vagter foregår via mobiltelefonen (opkald og sms), mail og Prima Vikar-appen, som du kan hente til din telefon.

Hvordan bliver du vikar

Oplever du glæde ved at give omsorg, og kunne du tænke dig at blive vikar hos os, bedes du udfylde vores kontaktformular eller ringe til os på 27 89 67 24.

Ansættelsessamtalen

Meningen med ansættelsessamtalen er at afdække dine faglige kompetencer, erfaringer og personlige engagement i forhold til vores kunders behov samt dine ønsker til vagter. På mødet vil du få gennemgået vores forventninger til dig som vikar samt vores arbejdskodeks. På basis af vores møde vil vi i fællesskab se på de muligheder, vi kan tilbyde dig i et fremtidigt samarbejde.

Hav venligst følgende klar til ansættelsessamtalen:

  • Eksamensbevis
  • Gyldig autorisation
  • Straffeattest
  • Relevante kursusbeviser