Social- og sundhedshjælper

Her vil du typisk blive tilbudt vagter som social- og sundhedshjælper

Som social- og sundhedshjælper i Prima Vikar vil dit arbejde typisk finde sted i hjemmeplejen, plejecentre, dag- og ældrecentre og beskyttede boliger.

Arbejdsområde

Dit primære arbejdsområde vil typisk være at udføre personlig pleje og praktisk hjælp samt observere og rapportere borgerens aktuelle tilstand.

Arbejdstider og booking af vagter

Som social- og sundhedshjælper vil du blive tilbudt vagter i forhold til dine ønsker og booking af vagter foregår via mobil (opkald og sms), mail og Prima Vikar-appen, som du kan hente til din telefon..

Hvordan bliver du vikar

Oplever du glæde ved at give omsorg, og kunne du tænke dig at blive vikar hos os, bedes du udfylde vores kontaktformular eller ringe til os på 27 89 67 24.

Ansættelsessamtalen

Meningen med ansættelsessamtalen er at afdække dine faglige kompetencer, erfaringer og personlige engagement i forhold til vores kunders behov samt dine ønsker til vagter. På mødet vil du få gennemgået vores forventninger til dig som vikar samt vores arbejdskodeks. På basis af vores møde vil vi i fællesskab se på de muligheder, vi kan tilbyde dig i et fremtidigt samarbejde.

Hav venligst følgende klar til ansættelsessamtalen:

  • Eksamensbevis
  • Straffeattest
  • Relevante kursusbeviser