Samarbejdet om vagter 

I Prima Vikar er det en af vores vigtigste opgaver at sørge for, at vores vikarer får tilbudt det antal vagter, de ønsker hos vores mange gode kunder. Nogle ønsker vagter dagligt, andre ønsker vagter i en anden rytme eller lejlighedsvis. 

Som medarbejder i Prima Vikar får du adgang til vores bookingsystem med blandt andet din egen online rådighedskalender. I det daglige er den et vigtigt redskab for samarbejdet og information vedrørende vagter. Vores vagttilbud til dig er som udgangspunkt på basis af din onlinekalender. Det er derfor vigtigt, at du holder din rådighedskalender opdateret.

Når du har taget stilling til, hvilke dage du kan arbejde, samt i hvilket tidsrum, så kan vi se dine vagtønsker, som er grundlaget for vores helt konkrete vagttilbud til dig.

Vi anbefaler, at du udfylder din kalender for en måned ad gangen. Husk, du kan løbende ændre og opdatere dagene og tidsrummet, hvor du endnu ikke er booket.   

Oplever du udfordringer med at indtaste dine ønsker, så fortvivl ikke. Vi sidder klar på vores supporttelefon +45 27 89 67 24 til at hjælpe dig. 

Tildeling af vagter

For at sikre det bedste match mellem vores vikarer og kunder tilbyder vi vagterne personligt til hver enkelt vikar. Det er dels for at skabe kontinuitet og for at sikre, at alle vikarer får deres forventede vagtønsker opfyldt. 

Vagter, som ikke dækkes direkte med en vikar, udbydes derefter som en ledig vagt i bookingsystemet. Der kan du se åbne vagter i din faggruppe. Ønsker du vagten, kan du nemt vise din interesse for vagten.