Plejemedhjælper

Her vil du typisk blive tilbudt vagter som plejemedhjælper

Som plejemedhjælper i Prima Vikar vil dit arbejde typisk finde sted i hjemmeplejen, plejecentre, dag- og ældrecentre og beskyttede boliger.

Arbejdsområde

Dit primære arbejdsområde vil typisk være at udføre personlig pleje og praktisk hjælp samt observere og rapportere borgerens aktuelle tilstand.

Arbejdstider og booking af vagter

Som plejemedhjælper vil du blive tilbudt vagter i forhold til dine ønsker, og booking af vagter foregår via SMS og Prima Vikar-appen, som du kan hente til din telefon.

Hvordan bliver du vikar

Kunne du tænke dig at blive plejemedarbejder hos os, bedes du udfylde vores kontaktformular eller ringe til os på 27 89 67 24.

Ansættelsessamtalen

Meningen med ansættelsessamtalen er at afdække dine faglige kompetencer og erfaringer i forhold til vores kunders behov. På mødet vil vi gennemgå vores krav og forventninger til dig som vikar samt vores arbejdskodeks. På basis af vores møde vil vi i fællesskab se på de muligheder, vi kan tilbyde dig i et fremtidigt samarbejde.

OBS: For at kunne komme i betragtning som plejemedhjælper i Prima Vikar, skal du have minimum ét års relevant erfaring fra plejesektoren. Det kan f.eks. være fra hjemmepleje eller plejehjem.

Hav venligst følgende klar til ansættelsessamtalen:

  • Straffeattest
  • Relevante kursusbeviser
  • Udtagelser fra tidligere arbejdsgiver