Som pædagogmedhjælper er det din erfaring der tæller

Med din pædagogiske erfaring er du i høj kurs og har flere muligheder hos Prima Vikar. Du kan både gøre en forskel hos børn og unge, men kan også bidrage på ældreområdet, hvis du har interessen og kompetencerne

Som ufaglært pædagogmedhjælper og vikar hos Prima Vikar har du alle kort på hånden, og du får masser af frihed og mulighed for udvikling. Sammen med dine kollegaer i vores voksende vikarteam er du med til at ”gøre omsorg til handling” hos borgerne og vores kunder.

Her kan du arbejde

Du træder til og bliver den tætte relation til borgeren. Den, der træder til og kan løse de afvekslende udfordringer, som en profil af din kaliber er vant til.

Når du bliver sendt ud som pædagogmedhjælper, vil du typisk tage vagter her:

  • Vuggestuer og børnehaver
  • Bosteder og bofællesskaber
  • Plejehjem

De borgere, du er i kontakt med på vagterne, har alle forskellige behov. Vi forventer derfor, at du som vikar er fleksibel i opgaveløsningen og kan varetage lette til moderate plejebehov.

Din erfaring i fokus

Så længe du har erfaringen fra det pædagogiske felt, kan vi indgå et samarbejde. For at sikre tryghed for dig på vagterne – og en høj kvalitet i dit arbejde overfor for vores kunder – er det dog et krav, at du har minimum ét års erfaring fra arbejde med voksne, børn eller unge.

I forbindelse med din tilknytning er du i tæt dialog med vores HR-afdeling. Her drøfter I sammen dine kompetencer, ønsker og behov, så vi er opdateret på dig og din situation. Det gør os i stand til hurtigt og effektivt at finde vagter, der passer til dig.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet

Er du vikar hos Prima Vikar, nyder du godt af en masse fordele. Til gengæld forventer vi også høj kvalitet fra dig – vores ambassadør. Det gælder både, når det kommer til erhvervserfaring, samarbejdsevner og generel indstilling.

Du skal derfor kunne se dig selv i følgende:

  • Fleksibel og omstillingsparat
  • Professionel tilgang til jobbet og mødet med borgeren
  • Gode samarbejdsevner
  • Struktureret og ansvarsbevidst

Kom med på en spændende rejse

Vi oplever en kæmpe efterspørgsel på vikarer med pædagogisk erfaring. Profiler med din praktiske indsigt kan løse en bred vifte af opgaver, så vi forventer at kunne tilbyde forskellige vagtmuligheder i den kommende tid.

Du kommer forrest i køen, og vi kontakter dig med det samme, når der kommer vagter ind, som matcher din profil.

En verden af fordele

Det et nemt at være en del af Prima Vikar, hvor du kan tage ejerskab over dit eget arbejdsliv. Du kan selv indrette din arbejdsdag, hvilket gør vikartilværelsen er oplagt, uanset om du studerende, på deltid eller har et fuldtidsarbejde, hvor vikarvagterne skal være et supplement.

Som vikar hos Prima Vikar nyder du også godt af en række rabatter og tilbud, som du kan bruge på dig selv og dine nærmeste, herunder til sportøj, oplevelser og lignende. Du kan læse mere herom på din Prima Vikar-app, når du er kommet med ombord.

Vil du være vores næste vikar?

Vi har gjort det nemt for dig at søge som vikar. Du skal blot udfylde vores ansøgningsformular, hvorefter vi kontakter dig og inviterer dig til en telefonisk samtale.

Tryk på knappen nedenfor, hvorefter du vil blive guidet videre til formularen.

Søg som vikar