At være Prima Vikar

At være vikar

I Prima Vikar lægger vi stor vægt på at have et gensidigt, tillidsfuldt og loyalt samarbejde mellem os og vores medarbejdere. Derfor er det vigtigt for os, at du trives i din hverdag, får dine vagtønsker opfyldt og dine kompetencer sat i spil. Der kan være et utal af grunde til, at man vælger at blive vikar. Nogle vælger at blive vikar, fordi det giver dem fleksibilitet og frihed til selv at vælge, hvor og hvornår de vil arbejde. Andre benytter vikariater som et supplement til anden indtægt. Uanset hvad dine motiver er, er du altid velkommen hos Prima Vikar!

Et fleksibelt job med masser af muligheder

Som vikar har du altid muligheden og friheden til selv at vælge, hvornår og hvor du vil have vagter. Har du lyst, mulighed og er åben for hele paletten eks. hjemmeplejen og plejecentre, og er du ydermere fleksibel for både dag-, aften- og nattevagter, vil vi som bureau have lettere ved at booke dig.

En attraktiv arbejdsplads

Det er vigtigt for os, at vi er et attraktivt vikarbureau for både vores kunder og vikarer. Derfor fokuserer vi på at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor vi er støttende, motiverende og glade. Det, mener vi, er medvirkende til at skabe et godt arbejdsklima og fundament, hvor du som vikar får overskud til at hjælpe andre og håndtere vores kunder professionelt. Derfor vil du opleve Prima Vikar som et bureau, hvor der er stor personlig kontakt mellem dig og dine kollegaer – og os.

Sådan bliver du vikar

Har du lysten til at yde en personlig og omsorgsfuld service, er du fleksibel og mødestabil, så kan det at være vikar hos os meget vel være noget for dig.

Når du er vikar hos os, modtager du en attraktiv timeløn, og vi tilbyder muligheden for, at du kan få lønnen udbetalt ugentlig eller hver 14. dag.