Vikarer til Vestegnen søges – Sygeplejersker, SOSU’er og plejemedhjælpere

Er du sygeplejerske, SOSU eller plejemedhjælper? Vil du tage vagter på Vestegnen i hjemmeplejen eller på plejehjem? Er du på udkig efter et arbejde med attraktiv løn og muligheden for selv at bestemme? Så er vikarjobbet hos Prima Vikar noget for dig!

Hos Prima Vikar oplever vi et stadigt stigende antal vagter, der kommer ind. Derfor søger vi nu flere vikarer i alle faggrupper. Hos os kan du vælge imellem vagter følgende steder:

  • Glostrup
  • Greve
  • Høje-Taastrup
  • M.fl.

Beskrivelse af jobbet
Som vikar bestemmer du selv, hvor og hvornår du vil arbejde. Du får adgang til vores Prima Vikar-app, hvorfra du selv kan booke dig ind på de vagter, du ønsker. Skal du i den forbindelse bruge hjælp, er vores medarbejdere altid klar til at støtte dig.

Du tager vagter på plejehjem eller i hjemmeplejen og løser opgaver, der passer til din faglighed. Er du SSH eller plejemedhjælper, kan det være plejeopgaver og praktisk hjælp, mens sygeplejersken klarer generelle sygeplejeopgaver. SSA’ens opgaver ligger et sted midt imellem.

OBS: For at kunne komme i betragtning som plejemedhjælper i Prima Vikar, skal du have minimum ét års relevant erfaring fra plejesektoren. Det kan f.eks. være fra hjemmepleje eller plejehjem. 

Attraktiv løn
Du modtager et eksklusivt løntillæg på 15 kr. ekstra i timen på alle dine vagter. Det gør du, fordi vi gerne vil belønne dig for dit store stykke arbejde.

Grundlønnen afhænger derudover af, hvornår du arbejder; dag, aften eller helligdage. Se lønsatserne i Prima Vikar her.

Du modtager pension og feriepenge.

Sådan bliver du ansat
Det er nemt og hurtigt at blive en del af Prima Vikar. Du skal starte med at sende din ansøgning til os – det gør du via knappen her på siden. Det tager 5-10 minutter.

Når vi har modtaget din ansøgning, hører du fra os, og vi inviterer dig til en samtale. Det er ganske uformelt, og vi gennemgår bl.a. din erfaring og kompetencer, ligesom vi laver en gensidig forventningsafstemning i forhold til, hvor meget du kan og vil arbejde. Er alting OK efter samtalen, bliver du gjort aktiv som vikar kort efter.

Til samtalen booker vi også gerne den første vagt sammen med dig, og vi klæder dig på hele vejen rundt, så du er 100% tryg i det, du går ind til.

Skal du med på holdet?
Vil du med ombord som vores næste vikar? Send din ansøgning gennem nedenstående knap, og så hører du fra os hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på tlf. 27 89 67 22 (tryk 3).

Ansøg her