Vagter og vikariater

Her på siden kan du se en udvalgt oversigt over de ledige vagter eller vikariater, som vi tilbyder lige nu. Hold øje med Prima Vikar for at se alle tilgængelige vagter for dig, eller kontakt vores callcenter. Så vil meget gerne hjælpe.

Vores callcenter har åbent hele året i tidsrummet 06-24. Giv os et kald på tlf. 27 89 67 22.

Sundhedsfaglige vikarer søges til vagter i Gribskov

Vi skal bruge hjælp på vagter i Gribskov. Derfor søger vi SOSU’er, sygeplejersker, plejemedhjælpere osv. til spændende vagter over hele kommunen. Bliv klogere på dine muligheder her.

Pædagoger til vikarvagter på Sjælland

Vi udvider vores vikarteam med pædagoger. Læs mere om dine muligheder – vi søger nemlig dygtige profiler til kommende vagter på Sjælland.

Pædagogiske assistenter til vikarvagter på Sjælland

Er du uddannet pædagogisk assistent? Har du mod på udfordring og helt nye muligheder. Så skal du blive en del af Prima Vikar i dag!

Socialpædagoger til vikarvagter på Sjælland

Som socialpædagog har du et bredt udvalg af muligheder hos Prima Vikar. Du kan både tage vagter, hvor du gør en forskel inden for psykiatrien, i ældreplejen og for børn og unge. De bestemmer selv, hvor og hvornår. Læs mere her!

Pædagogmedhjælpere til vikarvagter på Sjælland

Du kan tage vagter som ufaglært pædagogmedhjælper hos Prima Vikar. Her er det nmelig din erfaring, der er det vigtigste. Se mere i vores annonce, og bliv klogere på dine muligheder og fordele.

Morgenklar flyvervikar til Nordsjælland og Storkøbenhavn

Vi skal bruge en vikar til vores flyverteam. Du skal kunne tage vagter i hjemmeplejen og på plejehjem i Nordsjælland og i Storkøbenhavn. Stillingen skal besættes hurtigst muligt, så kontakt os i dag.