Sundhedsfaglige vikarer søges til vagter i Gribskov

Tag vagter for Prima Vikar i Gribskov. Skal du med på holdet?

Er du bosat i eller omkring Gribskov Kommune? Har du erfaring inden for plejeområdet, eller er du uddannet social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske? Så har vi brug for din hjælp hos Prima Vikar!

Vi leverer vikarer til flere kunder i kommunen og kan derfor tilbyde et bredt udvalg af spændende og udfordrende vagter – lige netop i det omfang og den mængde, du har behov for. Det kan både være på plejehjem og i hjemmepleje.

Vi er især stærkt repræsenteret i Gilleleje og Helsinge, hvor vi får flere vagter ind.

Sådan er du vikar

Hos Prima Vikar bliver du en del af et personligt vikarbureau med speciale i pleje-, sundheds- og omsorgssektoren på hele Sjælland. Vi har mange hundrede vikarer fordelt på flere faggrupper.

Din frihed kommer i første række, så vi har ingen krav til, hvor mange vagter du skal tage – det bestemmer du helt selv. Når du er vikarer, fungerer det på den måde, at du står til rådighed og træder til på vagter, når vores kunder har brug for hjælp.

”Jeg oplever stor faglighed i Prima Vikar, og det giver mig mulighed for at bruge min uddannelse samt få ny viden og høste en masse god erfaring.”
– Alexander, vikar i Prima Vikar

Det tilbyder vi

  • Spændende vagter i Gribskov hvor og når det passer dig
  • Frihed og fleksibilitet
  • Attraktiv løn udbetalt hver 14. dag
  • Gode vilkår med feriepenge, pension og kørselsgodtgørelse
  • Kompetenceudvikling via kurser, e-learning mv.

Vores krav til dig

Vi forventer, at du lever op til følgende:

  • Uddannet SOSU, sygeplejerske eller erfaren fra sundheds- eller plejeområdet
  • Erfaring fra plejehjem eller hjemmepleje
  • Fleksibel og omstillingsparat
  • Du er professionel og har styr på din faglighed

Derfor skal du være vikar Prima Vikar?

Der er mange fordele ved at køre som vikar hos os. Du optjener både feriepenge og pension, og så får du en attraktiv og konkurrencedygtig løn, som varierer alt efter, om du tager dag- eller aftenvagter og arbejder i hverdage, weekender eller helligdage.

Vi udbetaler et eksklusivt tillæg på 15 kr. ekstra i timen på hver vagt.

Vi vægter frihed og fleksibilitet højt, så du har altid mulighed for at planlægge, hvor og hvornår du vil arbejde. Du får adgang til vores brugervenlige app til din telefon, hvorfra du helt selv kan bestemme, hvilke vagter du vil have og booke dig på.

Du har også altid mulighed for at ringe og tale med vores dygtige bookingkonsulenter, som kan hjælpe med vagter eller andet, hvis du skulle blive i tvivl om selv det mindste.

Interesseret eller lyst til at vide mere?

Vagterne kommer ind løbende, og de skal ofte besættes med kort varsel. Så bor du i Gribskov Kommune, eller kan du tage vagter i området, så har du rigeligt med muligheder hos os. Du kan søge som vikar via nedenstående knap – det er nemt og hurtigt.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 27 89 67 22 og trykke 4. Så sidder vi klar til hjælpe.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg som vikar

 

Når du trykker på knappen, bliver du guidet videre til en ekstern side, hvor du skal udfylde vores ansøgningsformular.