Sygeplejersker søges til Høje Taastrup sygepleje

Søger du nye udfordringer? Brænder du for at gøre en forskel? Og vil du gerne være en del af et personligt vikarbureau, der har tid til mennesker? Så læs med her!

Hos Prima Vikar søger vi lige nu sygeplejersker til spændende og attraktive vagter i sygeplejen i Høje Taastrup.

Her skal vi nemlig dække vagter på alle tider af døgnet. Vagterne kommer ind løbende i alle de forskellige vagtlag – både dag, aften og nat – så du har rig mulig for at tage vagter i et omfang, der passer dig.

Vi har brug for flere dygtige og erfarne sygeplejersker, som vil bidrage med deres stærke faglige og personlige kvalifikationer. Skal du med på holdet?

Dine vigtigste opgaver

Du vil på dine vagter skulle bidrage med din erfaring og løse opgaver, der ligger inden for din egen faglighed.

Følgende opgaver vil kunne være en del af din arbejdsdag:

  • Medicindispensering
  • Sårpleje
  • Dialysebehandling
  • Posedialyse
  • Injektioner (insulin mv.)

Dine kompetencer

Du bliver en del af et veletableret og kompetent vikarkorps bestående af bl.a. sygeplejersker, SOSU’er og plejemedhjælpere. Du passer ind, hvis du kan sætte flueben ved nedstående:

  • Uddannet sygeplejerske
  • Elsker at arbejde med mennesker og brænder for at gøre en forskel for borgeren
  • Udviser høj faglighed, mødestabilitet, omsorgsfuldhed og empati
  • Derudover skal du gå til jobbet med et fokus på at være fleksibel, mødestabil og pligtopfyldende.

Vi tilbyder

Som vikar hos Prima Vikar nyder du godt af en enorm frihed og muligheden for at være din egen chef. Så vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag, og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne, så har du nu muligheden.

Det er fleksibelt at arbejde for Prima Vikar, og det gør det nemmere at navigere rundt i hverdagen. Du modtager en høj løn i overensstemmelse med den gældende overenskomst, ligesom du optjener feriepenge og pension.

Hvem er Prima Vikar

Prima Vikar er et personligt vikarbureau, som stiller kompetente sundhedsfaglige vikarer til rådighed for en lang række kunder i Hovedstaden og de omkringliggende kommuner.

Vi har flere års erfaring, og vores opgave er at arbejde løsningsorienteret og sikre et højt serviceniveau for både vikarer og kunder.

Vil du vide mere?

Lyder vagter i Høje Taastrup som noget for dig, kan du allerede sende din ansøgning til os i dag. Det gør du digitalt via vores hjemmeside. Klik herunder.

Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte bookingkonsulent Tine Jørgensen på tlf. 41 70 62 24 eller mail tjg@primavikar.dk.

Klik her for at tilmelde dig