Pædagogmedhjælpere til vikarvagter på Sjælland

Har du styr på det pædagogiske område? Kan du tænke dig om og være der for andre, mens du har det sjovt på job? Og har du lyst til at være en del af et fedt team? Så er du muligvis den, vi mangler hos Prima Vikar.

Vi søger pædagogmedhjælpere til forskellige typer vikarvagter. Det kan både være inden for børne- og ungeområdet samt ældreplejen i Ballerup, Egedal, Gentofte og Hillerød, hvor vagterne primært vil finde sted.

Som ufaglært pædagogmedhjælper vil du typisk arbejde følgende steder:

  • Vuggestuer og børnehaver
  • Bosteder og bofællesskaber
  • Plejehjem

Du spiller en kæmpe rolle i at hjælpe dem, der virkelig har brug for vores støtte og omsorg. Det gør du ved at bruge dine færdigheder til at booste velvære, sjov læring og positiv udvikling – alt imens du holder fast i de gode relationer.

Din profil

Så længe du har erfaringen og motivationen, så har vi mulighederne til dig.

Vi forventer følgende af din profil:

  • Mindst ét års pædagogisk erfaring fra arbejde med voksne, børn eller unge
  • Inkluderende menneskesyn, selvindsigt og gode samarbejdsevner
  • Åben og imødekommende
  • Omstillingsparat og fleksibel
  • Mødestabil med en positiv indstilling

Derfor skal du vælge os

Hos Prima Vikar får du den perfekte kombination af frihed og faglig udfordring. Du er din egen chef, fordi du selv bestemmer, hvor og hvornår du vil arbejde. Vil tilbyder attraktive vilkår, løn i overensstemmelse med gældende overenskomst, feriepenge og pension – og meget mere.

Vi oplever en enorm efterspørgsel på vikarer med pædagogisk erfaring, så vi har brug for din hjælp allerede i dag, da vi forventer stor aktivitet i de kommende måneder, hvilket vil give dig flere muligheder ift. vagter.

Du bliver en vigtig del af vores vikarteam og står forrest i køen til vagterne, når de kommer ind. Vi kontakter dig med det samme, når vi har det rigtige match til dig.

Vil du med på holdet?

Har du lyst til at blive en del af Prima Vikar, kan du sende din ansøgning via vores ansøgningsformular. Det tager fem minutter, og du skal blot udfylde en række oplysninger om dig selv. Vær opmærksom på, at du bliver sendt videre til en sikker ekstern side.

Når vi har modtaget din ansøgning, kontakter vi dig hurtigst muligt og inviterer dig til en telefonisk samtale. Her gennemgår vi dine ønsker og kompetencer og undersøger mulighederne for et samarbejde.

Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på hverdag mellem 9-15. Telefonnummeret er 27 89 67 22.

Søg som vikar