Bliv kunde i dag

Står du og skal bruge en vikar – akut, i et vikariat eller noget helt tredje? Vi kan hjælpe allerede i dag. Kontakt en af vores kundechefer (se herunder) eller vores callcenter, som tilbyder fleksibel hjælp alle årets dage tidsrummet kl. 06-24.

Telefonnummeret er 27 89 67 22.

Kontakt din kommende kundechef

Søren Flou og Charlotte Langfrits Clausen udgør salgsafdelingen i Prima Vikar. De er vores vores dedikerede kundechefer, som bliver dit tætteste kontaktpunkt, når du skal bruge sparringspartner eller vil drøfte dine behov. Søren og Charlotte er tilgængelige og vil meget gerne hjælpe dig i dag, hvis du har brug for hjælp.

De møder dig også til et uforpligtende kaffemøde eller tage en snak over telefonen.

Som kundechefer har Søren og Charlotte fokus på dine behov, og de vil gøre alt for at finde en skræddersyet løsning, der giver mening både praktisk og økonomisk, og som kan skabe værdi for dig og din organisation.

Kundecheferne vil gerne høre fra dig allerede i dag, så kontakt ham eller hende på nedenstående kontaktoplysninger.

Søren Flou, kundechef
Tlf. 41 77 50 91
Mail: sfl@primavikar.dk

Charlotte Langfrits Clausen, kundechef
Tlf. 27 89 07 68
Mail: clc@primavikar.dk

Nemt og hurtigt 

Prima Vikar tilbyder direkte adgang til vores online booking-system. Med en nem, enkel og brugervenlig tilgang giver denne mulighed en række fordele, som i hverdagen sparer dig en masse tid og giver et godt overblik.

  • Bestil en vikar, når du har tid
  • Automatisk tilbagemelding når vagt er dækket
  • Oversigt med status på jeres vagter
  • Overskuelig ugeplan med foto af vikarer

Vores service er til rådighed for alle kunder, uanset om der er behov for bestillinger og oversigter dagligt, eller om der et mindre behov og bestillinger mere sporadisk eller ad hoc.

Selvom I benytter online bestilling, udelukker det selvfølgelig ikke bestillinger og dialog på telefon og mail.