Bliv kunde

Prima Vikar tilbyder direkte adgang til vores online booking-system. Med en nem, enkel og brugervenlig tilgang giver denne mulighed en række fordele, som i hverdagen sparrer en masse tid og giver et godt overblik.

  • Bestil en vikar, når du har tid
  • Automatisk tilbagemelding når vagt er dækket
  • Oversigt med status på jeres vagter
  • Overskuelig ugeplan med foto af vikarer

Vores service er til rådighed for alle kunder, uanset om der er behov for bestillinger og oversigter dagligt, eller om der et mindre behov og bestillinger mere sporadisk eller ad hoc.

Selvom I benytter online bestilling, udelukker det selvfølgelig ikke bestillinger og dialog på telefon og mail.

 

Kontakt din kommende kundechef

Søren Flou er Prima Vikars dedikerede kundechef. Han bliver dit tætteste kontaktpunkt, som du altid kan bruge som sparringspartner eller kan drøfte dine behov med. Søren er tilgængelig og vil meget gerne møde dig til et uforpligtende kaffemøde eller tage en snak over telefonen.

Som kundechef har Søren fokus på dine behov, og han vil gøre alt for at finde en skræddersyet løsning, der giver mening både praktisk og økonomisk, og som kan skabe værdi for dig og din organisation. Søren vil gerne høre fra dig allerede i dag, så kontakt ham enten på telefonnummeret 41 77 50 91 eller mailen sfl@primavikar.dk