Vores vikarer

Fagligt stærke vikarer og gode kunder

I Prima Vikar er det vores fornemmeste opgave at tilbyde velkvalificeret personale til hele Pleje- og Sundhedssektoren i Region Hovedstaden. Vi har gennem mangeårigt samarbejde med vores kunder oparbejdet en stor forståelse for vigtigheden af den hurtige konkrete tilbagemelding og at have de rette medarbejdere til opgaverne. Vi tilbyder vikarordninger inden for følgende faggrupper:

  • Sygplejersker (SPL)
  • Social- og sundhedsassistenter (SSA)
  • Social- og sundshjælpere (SSH)
  • Plejemedhjælpere

Prima Vikar består af solid stab af erfarne vikarer, der hver især har høj faglig stolthed. Det betyder, at alle vores kunders opgaver bliver løst professionelt. Vores vikarer er alle grundigt udvalgt efter faglige kriterier såvel som menneskelige værdier.

Ved at stille krav til os selv og vores vikarer har vi udviklet en imødekommende organisation, hvor vores kunder får opfyldt deres forventninger og vores vikarer føler sig godt behandlet.

Support 24 i døgnet

Vores supportlinje har åben 24 timer i døgnet, så vores vikarer aldrig står alene. Prima Vikar kan altid kontaktes i nødsituationer og er til rådighed med faglig bistand eller hjælp til praktiske problemer.

Rekrutteringsforløb

For at blive tilknyttet som omsorgsvikar hos Prima Vikar skal man have en sundhedsfaglig uddannelse, praktisk erfaring og ren straffeattest. Yderligere forventer vi gode dansksproglige færdigheder. For at sikre den personlige og faglige kvalitet hos hver enkelte vikar inviteres de til en personlig samtale, hvor kvalifikationer samt erfaringsmæssig fundament identificeres. Ved ansættelsessamtalen gennemgår vi vores personalepolitik samt krav om tavshedspolitik og ren straffeattest.