At være Prima Vikar

At være vikar

I Prima Vikar lægger vi stor vægt på, at have et gensidigt, tillidsfuldt og loyalt samarbejde mellem os og vores medarbejdere. Derfor er det vigtigt for os, at du trives i din hverdag og får dine ønsker omkring vagter opfyldt og dine kompetencer sat i spil. Der kan være et utal af grunde til, at man vælger at blive vikar. Nogle vælger at blive vikar, fordi det giver dem fleksibilitet og frihed til selv at vælge hvor og hvornår de vil arbejde. Andre benytter vikariater som et supplement til anden indtægt. Uanset hvad dine motiver er, er du altid velkommen hos Prima Vikar.

Et fleksibelt job med masser af muligheder

Som vikar har du altid muligheden og friheden til selv at vælge hvornår og hvor du vil have vagter. Har du lyst, mulighed og er åben for hele paletten eks. hjemmeplejen og plejecentre og er du ydermere fleksibel for både dag-, aften- og nattevagter, vil vi som bureau have lettere ved at booke dig. Ligesom des større din aktionsradius er, jo flere muligheder for vagter vil der opstå.

En attraktiv arbejdsplads

Det er vigtigt for os, at vi er et attraktivt vikarbureau for både vores kunder og vikarer. Derfor fokuserer vi på at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor vi er støttende, motiverende og glade. Det mener vi er medvirkende til at skabe et godt arbejdsklima og fundament, hvor du som vikar får overskud til at hjælpe andre og håndtere vores kunder professionelt. Derfor vil du opleve Prima Vikar som et bureau, hvor der er stor personlig kontakt mellem dig og dine kollegaer – og os.

Sådan bliver du vikar

Besidder du lysten til at yde en personlig og omsorgsfuld service, er du fleksibel og mødestabil, så kan det, at være vikar hos os meget vel være noget for dig.

Som vikar får du en attraktiv timeløn, som udbetales hver 14. dag.