En del af arbejdsmarkedet

I Prima Vikar ser vi det som en vigtig opgave at bidrage til at arbejdet i ældreplejen er spændende, udviklende og ikke mindst værdsat. Som en del af ældreplejen har vi en fælles interesse i at søgning til faggrupperne social- og sundhedshjælper, social – sundhedsassistent og sygeplejerske har et tilstrækkeligt omfang, og dem der allerede er i faget oplever en høj grad af arbejdsglæde og tilfredshed. 

Som vikarbureau interesserer vi os aktivt for vores medarbejders daglige trivsel og støtter op om tiltag der er kompetenceudviklende. Vi er derfor proaktive og ansporer gerne vores vikarer til videreuddannelse. 

Som en integreret del af sundhedssektoren er der en helt naturligt medarbejderudveksling mellem arbejdssteder, arbejdsgivere og vikarbureauer. Vi ser os selv som en naturlig del af arbejdsmarkedet og derfor har vi forståelse for, at vores kunder og vikarer i visse tilfælde kan have fælles interesse i en fastansættelse. I de tilfælde opfordrer vi alle parter til en åben dialog i starten af forløbet med henblik på en aftale om, hvordan vikaren kan overgå til fastansættelse. 

I prima Vikar tilbyder vi således serviceydelserne Try & Hire og Rekruttering, der netop sætter rammerne for de situationer.

Læs mere om vores ydelse Try & Hire her

Læs mere om vores ydelse Rekruttering her